top of page

vr 27 sep

|

Tielt-Winge

Godinnenhelingcirkel

Zin in een verbindend traject in kleine groep rond de heling van je eigen vrouwelijke kracht?

Godinnenhelingcirkel
Godinnenhelingcirkel

Tijd en locatie

27 sep 2024, 18:30 – 19 sep 2025, 21:30

Tielt-Winge, Oude Route 5, 3390 Tielt-Winge, België

Gasten

Over het evenement

Samen, met 9 vrouwen, een jaar lang het diepgaande proces aangaan om onze eigen vrouwelijke kracht te (h)erkennen en te helen aan de hand van de godinnenenergie zoals ze geëerd werd door onze eigen voorouders en nog steeds verankerd ligt in ons DNA. We zien het als een belangrijke missie om in deze tijd met zoveel mogelijk (liefst alle 😊) vrouwen in onze volledige godinnenkracht te komen, ons volle potentieel wakker te maken. Zo elkaar en onszelf bekrachtigen om onze eigen visie en missie neer te zetten in de wereld.

We leren de 9 mystieke, Keltische ‘Vrouwen van het Meer’ , de ‘Ninefold Sisterhood’ kennen en de archetypische kwaliteiten waar ze voor staan. De Kelten woonden in het verleden niet alleen in Engeland, Schotland en Ierland, maar deze tradities zijn ook in deze streken verspreid geweest. Deze Vrouwen van het Meer speelden een belangrijke rol in de legendes rond Koning Arthur, vaak achter de schermen als zorgers, in bewondering voor de heldhaftige ridders op hun queeste, soms als verleidsters of gevaarlijke heksen. We focussen niet op die vertekende middeleeuwse verhalen, maar wel op de in de krachtige, verlichte identiteit die niet uit de verhalen geschreven konden worden en de tand des tijds overleefden. Deze vrouwen kunnen ons ook in deze tijd gidsen naar meer in onze eigen vrouwelijke kracht komen, dat maakt hen nog steeds relevant voor ons.  Ze hebben een mystiek spiegeleffect op ons, een spiegel waarin ons eigen menselijke begrijpen nu en ervaringen kunnen gereflecteerd worden.

Waarom deze figuren , Vrouwen van het Meer genoemd worden? 

Water is wat het land vruchtbaar maakt, het stroomt, verbind, transformeert en staat voor bewegende energie. Vrouwen zijn eeuwenoud de beschermers van waters geweest, hoedsters van de spirituele voeding. Ze boden het helende water aan en zorgden voor genezing van lichaam en geest. Zonder deze stromende vruchtbaarmakende kracht van water verdort het land en verandert het in woestijnen. Zo ook verandert ons leven in een spirituele woestijn als we onze eigen vrouwelijke kracht onvoldoende (h)erkennen.

Hoe gaan we dat doen?

We komen 9 keer samen rond de data van de oorspronkelijke jaarfeesten, waar de natuurlijke energie van de natuur het beste resoneert met de gekozen Vrouwe van Het Meer. Telkens gaan we een visualiserende meditatie doen rond één van de 9 vrouwen en hun archetypische kwaliteit:

- Vrouwe Nimuë: Inspiratie

- Vrouwe Morgan: Heling

- Vrouwe Ragnell: Compassie

- Vrouwe Dindraine: Leiderschap

- Vrouwe Kundry: Wijsheid

- Vrouwe Guineverre: Harmonie

- Vrouwe Enid: Liefde

- Vrouwe Igraine: (Op)voeden

- Vrouwe Argante: Visie

Via een verdiepende opdracht gaan we de godinnenkracht in onszelf activeren waarna we de energie in onszelf zullen verankeren. Deze opdrachten kunnen gaan van de creatie van krachtobjecten tot lichaamsgerichte oefeningen, naargelang het bijpassende thema en de inspiratie.

We drinken samen van het helende water dat energetisch opgeladen is door de zon-en maankracht op dat moment en ons zal helpen om ons te zuiveren en de energie in ons lichaam op te nemen.

Samen nemen en geven we elkaar de ruimte om persoonlijke ervaringen te delen, inzichten te verhelderen en te zoeken hoe deze te integreren in ons leven.

Daarom kiezen we de setting van een veilige, geëngageerde groep doorheen het hele traject. We geloven in de kracht en belang van aanwezigheid van alle 9 vrouwen. Indien iemand niet aanwezig kan zijn, zal deze de opdrachten ook individueel kunnen inhalen, daarvoor wordt materiaal voorzien.

Data 2024-2025 : 27/09, 08/11, 20/12, 31/01, 21/03, 25/05, 20/06, 01/08, 19/09

Prijs voor het hele traject: 396 Euro. Vroegboekkorting 5% tot 15 juli: 375 Euro

Inbegrepen: water, thee en versnaperingen

Meebrengen: matje, deken en kussen, schrijfgerief en sjaal of masker om je ogen af te dekken

Bij interesse graag een persoonlijk berichtje, want de plaatsjes zijn beperkt tot 9 vrouwen, inclusief mezelf. 

Graag beantwoord ik ook jullie verdere vragen!

De inschrijvingen staan open vanaf 03/06/2024! 

Geef me ook een seintje, zodat je zeker bent van je gereserveerde plekje. Je bent definitief ingeschreven na overschrijving van het deelnamebedrag. het rekeningnummer is: BE42 7360 2209 5654 en vermeldt ook zeker je naam hierbij.

Heel graag tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Anouk

Deel dit evenement

bottom of page